Over ons

 

Missie van Treefuel: Bij Treefuel willen we de wereld helpen schoon en groen te maken! Wij zijn een bedrijf dat zich volledig richt op houtpellets voor pelletkachels en toebehoren. Ons doel is simpel: we willen jou voorzien van milieuvriendelijke en goede brandstof voor je kachel. Zo bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een gezondere planeet!

Visie van Treefuel: Bij Treefuel dromen we van een wereld waar iedereen kiest voor duurzame warmte! We willen de beste zijn in het leveren van houtpellets van topkwaliteit. Onze pellets zijn goed voor de natuur en je pelletkachel. We willen blijven innoveren en steeds betere producten maken. Zo maken we samen de wereld een stukje groener en genieten we van een gezellige warmte, zonder dat het onze planeet schaadt.

 

Dochteronderneming Zeeuwse haardenspecialist 

Als klanten houtpellets kopen bij Treefuel, een dochteronderneming van de Zeeuwse haardenspecialist, kunnen ze rekenen op een aantal voordelen die hun ervaring en gebruik van pelletkachels positief zullen beïnvloeden:

  1. Hoogwaardige kwaliteit: Treefuel is nauw verbonden met de Zeeuwse haardenspecialist, wat betekent dat klanten kunnen vertrouwen op de expertise en ervaring van een gevestigde naam in de haardenbranche. De houtpellets die we aanbieden, zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal geselecteerd om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen in hun pelletkachels.

  2. Perfecte match voor hun pelletkachel: Omdat Treefuel een dochteronderneming is van een haardenspecialist met een pelletkachelshowroom, kunnen klanten er zeker van zijn dat de aangeboden houtpellets perfect zijn afgestemd op de pelletkachels die ze bij de Zeeuwse haardenspecialist hebben gekocht. Dit zorgt voor een optimale verbranding en een langere levensduur van hun pelletkachel.

  3. Duurzaamheid en milieubewustzijn: Treefuel staat voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Door onze houtpellets te kopen, maken klanten een bewuste keuze voor een milieuvriendelijke brandstof. De pellets zijn gemaakt van hernieuwbare houtbronnen en dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele fossiele brandstoffen.

  4. Betrouwbare levering en service: Als onderdeel van een gerenommeerde haardenspecialist, begrijpt Treefuel het belang van betrouwbare levering en klantenservice. Klanten kunnen rekenen op tijdige en efficiënte levering van hun houtpellets, en eventuele vragen of problemen worden professioneel en vriendelijk behandeld.

  5. Lokale betrokkenheid: Door houtpellets te kopen bij Treefuel, ondersteunen klanten een lokale dochteronderneming van de Zeeuwse haardenspecialist, wat bijdraagt aan de lokale economie en werkgelegenheid in Zeeland.

Samengevat, bij Treefuel kunnen klanten vertrouwen op hoogwaardige, goed afgestemde houtpellets voor hun pelletkachels, met een duidelijke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn, en profiteren ze van de betrouwbare levering en service die kenmerkend zijn voor de Zeeuwse haardenspecialist.

 

Hoe is Treefuel ontstaan 

TreeFuel is ontstaan door een enthousiaste student die stage liep bij de Zeeuwse Haardenspecialist. Tijdens die stage werd er grondig onderzoek gedaan naar de beste houtpellets voor klanten. Dit onderzoek was super belangrijk om mensen een makkelijke manier te geven om houtpellets te bestellen.

Toen die tijd werden de gasprijzen heel hoog en wilden veel mensen een andere manier om hun huis goedkoop en milieuvriendelijk te verwarmen. De pelletkachel was de perfecte oplossing hiervoor en werd veel verkocht bij de Zeeuwse Haardenspecialist. Maar voor een goede werking en levensduur heeft een pelletkachel hoogwaardige houtpellets nodig. Daarom wilden ze alleen de allerbeste houtpellets aan hun klanten aanbieden.

Met alle kennis en ervaring die ze hadden opgedaan, besloten ze TreeFuel op te richten. Bij TreeFuel kiezen ze zorgvuldig de beste houtpellets uit, die door hun team van specialisten grondig zijn getest en goedgekeurd. Ze willen de hoogste kwaliteit leveren, maar wel voor een goede prijs. Hun doel is om klanten een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing te geven, en tegelijkertijd geld te besparen.

Als je houtpellets koopt bij TreeFuel, bespaar je gemiddeld wel €0,80 per m3 in vergelijking met gas. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met hun houtpellets werkt je pelletkachel perfect en kun je genieten van een gezellige en warme sfeer, terwijl je ook helpt om de wereld groener te maken.

TreeFuel staat voor duurzaamheid, kwaliteit en blije klanten. Ze zijn heel gepassioneerd over wat ze doen en willen hun producten en diensten steeds beter maken. Met TreeFuel dragen ze bij aan een groenere toekomst voor klanten en de hele samenleving.

Kies voor TreeFuel en ervaar het gemak van bestellen, de garantie van topkwaliteit houtpellets en de voordelen van milieuvriendelijke verwarming. Samen gaan we voor een duurzame en comfortabele toekomst.